tiistai 8. helmikuuta 2011

Siivousta ja tuuletusta

Tämä ei sitten ole mikä tahansa yrttipahanen, vaan brändätty yrtti, nimittäin Jamie Oliver`s Oregano - tai jotain sinnepäin. Citymarketin löytöjä. Kiikutan usein keitiöön koristeeksi hedelmäosastolta euron maustekasveja, mutta tämä kyllä oli halvin ikinä, 89 senttiä. Tämä oregano on aika iso - tuo tuossa alla on lasagnevuoka. Jamien trendiyrtti tuo kivasti keittiöön väriä ja sopii myös sapuskan sekaan. Katsoin netistä, että Jamiella on muitakin yrttejä, ja saattaapa hyvinkin olla, että ostan niitä, ainakin jos ne muutkin maksavat vain 89 senttiä.

Tähän kyllä on tulossa kuvateksti, joka ei sitten mitenkään liity aiheeseen. Tänään meillä oli kotona siivottavana kahdet hynttähyyrät. Ensimmäisten tuoksu valtasi nenän, kun tultiin kotiin. Shelttimme Ville oli miinoittanut olohuoneen maton. Oli vielä varuiksi tallonut tekeleensä kiinni mattoon.
Jossain väitetään shelttien olevan neljänneksi tai viidenneksi fiksuin koirarotu. Miksi ne sitten eivät osaa kakkia maton viereen!!! Matto on nyt ulkona lumessa, kakkapuoli alaspäin... Koira oli kyllä nolona, eikä ihme, niitä kakkoja oli lisää meidän makuuhuoneessa. Lastenhuoneessa taas oli oksennusta. Mutta eipä tuolle tohdi olla vihainen, kun ikääkin on jo 14 vuotta. Nämä kakat eivät tosin johdu mistään vanhuuden pidätysvaivoista, vaan lienevät enemmänkin herkkupalojen syytä. Ville on aika kova poika kyttäämään herkkupaloja ja nappaa niitä myös salaa, kun silmä välttää.
Kun koiran kakoista oli päästy (jopa hajusta päästiin puolen tunnin läpivetotuuletuksen jälkeen) niin kuopuksemme taapersi luokse. Velliä tursusi vaipasta, sukkahousuista ja bodysta. -Iso pissa, sanoi neiti itse vienosti. Ei, kyllä se oli erittäin iso kakka! Ei kun tyttö kokovartalosuihkuun. Ja sitten pyykinpesukone käyntiin.


Joten tulee tämä lehden luku tänään illalla enemmän kuin tarpeeseen. Koiran ja taaperon kakkojen siivoamisen ja suihkuttamisen jälkeen sitä mielellään katselee ruotsalaisten kauniita sisustusideoita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti