sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Hyvää Ystävänpäivää !

Mietittiin miehen kanssa yhtenä päivänä, mikä oli se päivä, kun sain tämän muumimukin häneltä lahjaksi. Sitten muistettiin, että eipä mikään erityinen juhlapäivä ollut, sain sen ihan yllätyslahjaksi, kun mies kävi yksin Citymarketissa. Kesti monta kuukautta, että raaskin juoda tästä. Se oli vaan koristeena. Nyt olen kyllä siitä jo parit kahvit hörppässy.
Jossain näin vilaukselta kuvan, että olisi tulossa taas uusi vaaleanpunainen muumimuki tänä keväänä. Se on kyllä aivan satapakko ostaa! Toivottavasti huhu pitää paikkansa.

Äitienpäiväkortteja viime keväältä. En ole tehnyt tänä vuonna ystävänpäivän kortteja erikseen, niin laitan kuvan näistä. Itse asiassa kävi niin, että en ole edes postittanut ystävänpäivän kortteja. Vain mummoille on ostettu, mutta mies on ollut tänään kipeä, niin ei saatu vietyä. Huomenna taas ei ehdi. Ostettiin mummoille pienet kukkasetkin, mutta pidetään nyt sitten itse. Laitetaan ystävänpäivänkortit varmaan postissa, mutta eiväthän ne enää oikeaksi päiväksi ehdi.

Meillä vietettiin ystävänpäivää varaslähdöllä. Siemaistiin samppanjaa jo lauantaina lasten mentyä nukkumaan. Tuumittiin, että maanantai + samppanja = ei houkuttele! Sitten poksautettiin pullo auki jo lauantaina.
Mietin pitkään, että ostanko tätä, kun on vielä punaista, mistä en erityisemmin perusta, mutta ostin sitten kuitenkin. Tää Chill Box on aivan ihana... Se jää käyttön myöhempiä aikoja varten. Siinä pysyy juomingit viileenä kaksi tuntia. Mies jo kokeili, että kyllä siihen mahtuu kaksi kaljatölkkiä päällekkäin;-)  Mutta epäilen vain, että ei tuo kehtaa poikien illassa pitää kaljojaan vaaleanpunaisessa viileäboksissa;-)
Tämä samppanja oli yllättävän tujua. Pullo on ihan kivan kokoinen. Saatiin melkein kolme lasillista per naama. Olin aika hilpeällä tuulella loppuillasta, menin hihitellen nukkumaan.  Olen aina ollut vähäjuominkinen, niin mulle ihan muutama lasillinen riittää muutenkin, enkä tykkää vahvoista. Olisiko tämä ollut 12% muistaakseni. 

2 kommenttia:

  1. Uusi vaaleanpunainen muumi muki on Sosuli muki joka ilmestynee maaliskuussa. Meillä on Jonen valinnasta seuraavat muumi-mukin Poliisimestari tai Nipsu.

    Markku osti kunnon snapsilasit poikien iltaan.

    VastaaPoista
  2. Ai ilmestyy? Kiva! Olen kerran nähnyt sen kuvan jossain, enkä muista missä. Muistan vaan, että oli aivan ihana. Eli jokunen viikko ja sitten ilmestyy, hienoa! Pitää kyllä heti nappasta.
    Joo, täällä kanssa ootetaan kovasti poikien iltaa. Me lähdetään tyttöjen kanssa mummolaan evakkoon, on sitten tyttöjen ilta :D

    VastaaPoista