lauantai 6. marraskuuta 2010

Joulu lähestyy



Olen jo aloittanut joululehtien hamstraamisen. Ensimmäisenä ehti postiluukusta Kotivinkin Joulu, joka ei jostain syystä ole kuitenkaan ole tässä kuvassa. Nämä muut ostin eilen, kun kävin työmatkalla Helsingissä ja piipahdin ennen junan lähtöä Stockmannilla. Näistä on kiva poimia kaikenlaisia ideoita, kun laittaa kodin jouluiseksi. Saa nyt nähdä, mitä sitten tulee toteutettua.
Kävin viidennessä kerroksessa Argos-hallin joulumaailmassa ja voi mitä ihanuuksia näinkään. Eniten ihastelin joulukalentereita, mutta en ostanut kuitenkaan, vaikka kovin kauniita olivat.
Ostin Stockmannin jouluosastolta muovikassillisen kaikenlaista. Puolet siitä muovikassista täytti kolme isoa pastapussia. Juu, joulupastaa, tietysti! Varmaan hyvissä ajoin ennen aattoa ne tulee syötyä. Koristeitakin toki lähti matkaan, mutta niistä sitten enemmin joulun alla, kun löytävät kotona paikkansa. Samalla mietin, että pitäiskö vielä käydä ennen joulua päiväseltään Helsingissä, mutta saa nyt nähdä... Tämä vierailu oli mallia super-pika. Puolet ajasta kului Herkun kassajonossa, sillä perjantai + pyhäinpäivän aatto = jättijonot ja megaryysis. Mutta urheasti minä maalainen siellä seisoin tuliaisostosteni kanssa kantaväestön seassa;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti