tiistai 27. heinäkuuta 2010

Hajamielinen morsian







Häät olivat oikein mukavat, vaikka kaikkea en muistanutkaan. Suurin moka taisi olla hääparikoristeen poisjäänti hääkakun päältä. Mutta arvatkaas mitä, koko tilanne oli sen verran jännittävä, että tajusin asian vasta seuraavana päivänä. Olisi tietysti pitänyt antaa se hääpari pitopalvelun tarjoilijalle etukäteen, mutta en muistanut, eikä hän kysynyt.
Toinen, ei niinkään unohdus, vaan pikemminkin helteestä johtunut muutos, oli hääkarkkien poisjäänti. Helle oli kuumimmillaan juuri silloin, kun piti lähteä kirkkoon. Hääkarkkien oli tarkoitus olla odottamassa vieraita jokaisen omalla paikalla nimilapun kohdalla. Lössiä olisi se suklaa ollut, joten jätin Ferrero Rocher´n kuulat pois. Eikä muistettu illan aikana että niitä olisi voinut tarjota myöhemmin... No, jääpä itselle syömistä!
Sitten hieman toisen ääripään häävalmisteluja, eli asia, johon olin vähän ylireagoinut. Meillä oli tietysti juhlaväelle ruokaa ja hääkakkua, mutta aivan loppuillaksi oli myös naposteltavaa. Ja naposteltaville ynnä suolaisille ja makeille pikkuherkuille oli lautasia ja lautasille alusia. Ne eivät olleet oikein suosittuja! Eli nyt niitä on iso vino pino. Luulin, että herkkuja olisi niille laitettu, mutta taisivat mennä suoraan suuhun! (Meillä oli siis puutarhahäät kotona, siksi nuo maalaishenkiset kertakäyttölautaset loppuillaksi)
En ollut mielestäni hössöttävä morsian ennen häitä, mutta olisiko pitänyt sittenkin tehdä pitkiä listoja tehtävistä asioista... Ehkä sitten olisi sen kakkukoristeenkin muistanut ja olisi keksinyt tarjota niitä hääkarkkeja kesken illan! Joten jatkossa osaan opastaa tulevia morsiamia, hössöttäkää, se kannattaa, nimim. Morsiuspari-koristeen Hääkakun Päältä Unohtanut Hössöttämätön Morsian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti