sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Hääviikonloppu






Nyt sitä sitten ollaan naimisissa. Eilen oltiin tähän aikaan kirkossa ja sanottiin tahdon. Kirkosta siirryttiin oman kodin puutarhassa olevaan juhlatelttaan. Suuret kiitokset kaikille ihanille vieraille:) Oli kyllä todella lämminhenkinen ilta mukavien ystävien seurassa!
Oma kamera ei laulanut, joten siksi minulla ei ole omassa kamerassa ainuttakaan kuvaa varsinaisista häistä -ei edes morsiuspuvusta. Kaikki nämä kuvat on otettu tänään, kun siivottiin juhlapaikkaa sulhasen, äh, siis aviomiehen kanssa. Meillä oli häissä kuvaaja, jolta saamme aikanaan kuvakavalkadin. Hankala sitä olisi itse kuvia ottaa, edes muutamia silloin tällöin. Ihanaa, kun jää sitten päivästä ammattilaisen tallentamia muistoja. Ei millään malttaisi odotaa niitä!
Ilta kului kuin siivillä ja mukavaa oli! Voipi olla, että tässä parin viikon päästä laitan lisää kuvia häistämme, kun kuvaajan satsi saapuu, mutta tässä alkuun nämä muutamat, joita tänään aamupäivällä napsin. On häiden menukorttia, pöydissä olevia kukkakimppuja, kuistilla oleva tervetulokyltti sekä omien tyttöjemme kukkaistyttökimput.
P.S. Seuraavaksi pääsen ostamaan vauvanvaatteita, vieläpä kaksosille!!! Ei kuitenkaan omille, meillä on lapsiluku jo täynnä. Sain tänään tietää, että pikkuserkulle on tulossa perheenlisäystä, ja siis kaksin kappalein. Ihanaa! Pitää vaan odotella, kumpaa merkkiä sieltä tulee, vai tuleeko yksi kumpaakin. Sitten vauvanvaateostoksille, mars!

4 kommenttia:

  1. Oikein paljon onnea tuoreelle avioparille! hääkuvia odotellessa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Laitan hääkuvia varmaan tuossa loppuviikosta viimeistään.

    VastaaPoista
  3. Minä juuri ensimmäistä kertaa löysin tieni tänne blogiisi ja pääsenkin näemmä samantien onnittelemaan! PALJON ONNEA TUOREELLE AVIOPARILLE! :)

    VastaaPoista