sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Taas vauhdissa!






Blogin päivitykseen tuli harmittava kahden viikon tauko tuossa viime kuun loppupuolella. Asia harmitti pitkään, mutta minkäs teit, kun ei ollut kuvattavaa, eikä ollut aikaakaan.
Eilen sitten kuvailin niitä näitä ja keräsin kokoelmista muita vanhoja, julkaisemattomia kuvia. Nyt olisi sitten taas päivitettävää ainakin seuraavaksi pariksi viikoksi. Jos ei ihan joka päivä, niin ainaskin melkein. Oikein jo nimesin ja järjestelin kuvat. Vaikka heti voisin päivittää kymmeniä kuvia, mutta jos sitä nyt muutaman aina kerrallaan kuitenkin.
Mitään uutta en siis ole ehtinyt saada valmiiksi, joten kuvissa näkyy lähinnä vanhoja tavaroita sekä kuvia meidän poppoon viimeisimmältä Lontoon-reissulta. Lontoo on se mieluisin matkakohde, aina ollut.
Tässä ekassa kuvasatsissa on Evakkotori-torikirpparilta viime kesänä löytynyt ihanan hieno minikuppi. Käpäilin sitä pitkään, enkä aikonut edes ostaa, kunnes myyjä kysyi, että mitä siitä maksaisin. Pyynti oli viisi euroa, minusta ihan liikaa. Totesin sitten, että kaksi euroa voisin maksaa. Sillä sitten myi. Olin aika yllättynyt, sillä minusta tuo on kovin hieno kahden euron kupiksi.
Pyöreä sininen on Arabian KoKo-sarjasta, aina KoKo mikä meillä on. Ja tuo kolmas esine on hyvin vanha rasia, ollut meillä jo lapsuudenkodissani. Eli kerran se on vanhempi kuin minä, täytyy sen olla vähintään 70-luvun alusta, ehkä jopa 60-luvulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti