torstai 8. maaliskuuta 2012

Pariisi mielessäin

Olen katsellut viime viikkoina Pariisista kivaa hotellia tai loma-asuntoa. Olen vähän kallistumassa jälkimmäisen puolelle. Meidän poppoo ei ole koskaan käynyt Pariisissa, mutta nyt on suunnitelmissa piipahtaa siellä loppukesästä tai syksyllä. Ajankohtaa ei vielä ole päätetty.

Innostuin Pariisin reissusta katsellessani Norwegianin lentotarjouksia. Neljän hengen menopaluulennot Pariisiin vain noin 450-500 euroa. Se on monta sataa halvempi mitä aiemmin löytämäni edullisin vaihtoehto.
Tytöt tietysti toivovat käyntiä EuroDisneyssä.  Saa nyt nähdä!

Luin yläasteella ja lukiossa ranskaa jokusen vuoden, mutta epäilen, että vähäinen kielitaitoni on vuosien saatossa kyllä hävinnyt ihan tyystin! Toivottavasti siellä pärjää englannilla...

Niistä hotelleista. Olen selannut ja selannut, mutta mieluista ei ole löytynyt. Sitten äkkäsin, että Pariisista voi myös vuokrata loma-asunnon. Se voisikin sopia paremmin pikkulapsiperheelle.
Kaupunkiloma vaunujen kanssa on meille jo tuttu juttu, käytiin muutama vuosi sitten Lontoossa. Yksi natiainen oli vaunuissa, toinen vielä äidin mahassa.
Mitään ei ole vielä varattu,  mutta suunnitelmat ovat täydessä vauhdissa. On tästä reissusta jo kulujakin koitunut ainakin sen verran, että jouduin maksamaan kirjastoon 12 euroa kahdesta myöhässä olleesta Pariisin matkaoppaasta!
kuvat: flickr, google, feelParis

2 kommenttia:

  1. Pariisi ois ihana mutta ehkä joskus sitten..

    VastaaPoista
  2. Pariisi on IHANA! Me oltiin miehen kanssa siellä häämatkalla. Nyt tekisi mieli uudestaan lasten kanssa, EuroDisneyyn yms. Tosin muistan tuolta EuroDisneysta ne valtavat ruuhkat.

    VastaaPoista