lauantai 3. joulukuuta 2011

Partylite-löytöjä

En ole käynyt tänä syksynä yksilläkään Partylite-kutsuilla, mutta tilauksia olen toki tehnyt.  En niinkään hamstraa niitä kynttilöitä (paitsi Ranskalaista Vanillaa...), vaan ostelen sieltä aina muita härpäkkeitä. Kuten nyt tällaisen LED-kynttilän. Tässä sarjassa on kolme eri kokoista kynttilää ja tämä on niistä pienin.

Voin tosiaankin suositella. Mulla on kaupasta ostettu kahdeltakin eri valmistajalta niitä pieniä LED-tuikkuja, ja onhan tämä iso kynttilä nyt "hieman" kirkkaampi. Valaisee jo yksinään enemmän mitä ne neljä kaupan pikku-LED:iä yhteensä. Tässä on myös ajastin eli tämän saisi halutessaan palamaan 5 tuntia päivässä aina samaan aikaan. Toistaiseksi en ole käyttänyt tuota ajastinta, vaan napsutan tämän aina päälle kotiin tullessani. Tämä toimii kahdella sormiparistolla. Näitä kynttilöitä on saatavana myös punaisena.

Punaisesta puheen ollen. Tästä Partyliteltä vanhanaikainen joulupallon mallinen rasia, myös tämän talven kuvastosta. Tässä voisi pitää myös kynttilää, mutta omasta mielestäni tämä on ihan kuin tehty joulukarkeille.

Vai mitä! Ai niin, terveisiä Fazerilasta, käytiin siellä viikko sitten, mistä kuvan karkit käyköön todistusaineistona:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti