lauantai 22. tammikuuta 2011

Koruteline

Olen käpäillyt näitä korutelineitä kaupoissa ja parisen vuotta, mutta mieluista ei tuntunut löytyvän sitten millään. Eilen käytiin pitkästä aikaa Kouvolan Parollissa, niin johan tärppäsi. Siellä oli niitten mustien, punaisten ja vaaleanpunaisten korutelineiden keskellä tällainen ihana pastellinen koruteline.  Olihan se napattava mukaan.
Myös Sofia haluaa tällaisen. Tai ensin halusi tähän omia korujaan, muun muassa vihreäkeltaisen puisen Myyrä-kaulakorunsa, mutta kuultuaan, ettei äiti huoli tähän lasten koruja, ilmoitti sitten, että vaihtoehtoisesti hän voisi huolia myös ihan oman korutelineensä ;-) Mummo on jo vähän lupaillut 4v-syntymäpäivälahjaksi korurasiaa, ja se varmaan olisikin tyttöselle mieluisa lahja.

Tarkemmin ottaen, en minä tätä itse ostanut, vaan Marko sen osti lahjaksi. On kyllä tosi ihana, tykkään! Pidän tätä askarteluhuoneessani, vaikka se tässä on kuvattu toisessa huoneessa, jossa on enemmän luonnonvaloa.

On tähän uuteen korutelineeseen päässyt myös yksi joulukoriste, tämä tässä näin. Tämä on Lontoosta pari vuotta sitten. Se kuuluisi joulukuuseen, mutta ei ole ollut siellä vielä kertaakaan, ja tuskin sinne päätyykään. Korutelineessä tuo sen sijaan on kuin kotonaan. 

1 kommentti:

  1. Heips.
    Mäkin tykkään ripustaa koruja näkyville. Kivoja kun ilahduttavat koko ajan. Olen joskus ostellut koruja myös joulukuusenkoristeeksi, eli toisin päin :)
    Monissa liikkeissä on näyttäviä korviksia, joita ei ikinä vois pitää korvassa, mutta kuusen oksille sopivat :)

    VastaaPoista