sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Lontoon-löytöjä







Kun kävin Lontoossa nuorempana, ennen miestä ja lapsia, tuli aina ostettua vain ja ainoastaan itselle, aivan kauheesti kaikenlaista, vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Nyt sitten ostaa lähinnä lapsille. Jopa yksivuotias sai sieltä enemmän vaatteita kuin minä, vaikka ei ollut mukana koko reissulla. Ostin itselleni ihan peräti yhden (1) vaatteen, villatakin Primarkilta. Maksoi huikeat 5 puntaa. Löytö tuntui tosi hölmöltä, kunnes huomasin, että kotikaupungin vaatekaupassa samanlainen maksaa 39 euroa.
Kyllä siellä käpäilin vaikka mitä, mutta jotenkin oli vaikea valita. Laukkujakin katselin, mutta sinne jäivät.
Kyllähän sieltä tietysti löytöjä tein, mutta olivat pienempiä. Selfridgesin pohjakerroksessa on Cath Kidstonin osasto. Hyvä tietää tulevia reissuja ajatellen. Osaa varustautua. Jos ensi kerralla toisi jonkun ihanan laukun...
Näissä kuvissa on niitä pikku-löytöjäni. Marilyn-joulukortin ajattelin pitää itse. Laitan sen askarteluhuoneeseeni. Se on melkein kuin taulu, aivan ihana.
Villatakista en viitsi kuvaa ottaa, se on niin tavallinen!

1 kommentti:

  1. Kivoja ostoksia, mulla sama juttu ostelen aina lapsille, vaikka kuinka päättäisi että nyt en vilkaisekaan tuonne lasten vaatepuolelle niin jotenkin vaan aina löytää itsensä sieltä:)

    VastaaPoista