maanantai 18. marraskuuta 2013

Neljä yötä vielä

Lontoo, täältä tullaan! Vielä pitäisi malttaa perjantaihin asti. 

Reissukaverit lähtee Englantiin jo päivää aikaisemmin mitä mie. 

Meillä on omaa ohjelmaa, mutta vähän yhteistäkin, kuten esimerkiksi London by Night -bussiajelu nähtävyyksillä. Onhan ne samat tönöt nähty päivällä, mutta iltavalaistuksessa on aina oma viehätyksensä. 

Shepherd`s Bushin Westfield on reissun Ö-listalla eli mennään jos ehditään. A-listalla on National Portrait Galleryn näyttely Elizabeth I and her People, Covent Garden ja öinen bussiajelu ympäri nähtävyyksiä sekä Portobellon markkinat lauantaina. Lisäksi pitäisi ehtiä Harrodsille, Hamleysille ja Disney Storeen. Toinen reissukavereista tahtoo Laura Ashleylle ja mie olen luvannut lähteä mukaan. Spudulikessa taas on käytävä syömässä uuniperuna tikka masala -täytteellä.

Täs on meittin lähikauppa, Whiteleysin Marks & Spencer. 
Öisen bussiajelun lisäksi meillä on toinenkin yhteinen reissusuunnitelma, nimittäin piipahdus London Cable Carsien kyydissä yli Thamesin ja takaisin. Nää vaan on keskustasta aika kaukana, jotta saa nähdä, kuinka käy. Mikä siinä onkin, että korkean paikan kammosta kärsivän pitää aina tunkea itsensä tällaisiin paikkoihin. Jos mie taas vaikka katselen lattiaan, niinku viimeksi London Eyessä. Mies sitten selosti, mitä ikkunoista näkyy.