keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Brittipipareita ja jasmiiniteetä

Tytöt saivat joulun jälkeen pienen tuliaisen Englannista, jossa heidän kaverinsa mummo ja pappa olivat käyneet. Se tuliainen oli Marks & Spencerin piparipurkki, joka oli samalla soittorasia. Aika hauska ilmestys. Piparit poimin talteen - tai no, nyttemmin ne on jo syöty. Tässä brittipipareita, kun niitä vielä oli!

Kiinalaista jasmiiniteetä. Olisikohan ostanut tätä Kotkasta itämaisesta ruokakaupasta, en ole aivan varma.... Muistaakseni sitä nämä teepussit ovat. Purnu on joka tapauksessa Pentikin ja niitä on meillä myös toista kokoa.

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Valkeaa tammikuuta

Sain vasta eilen illalla laitettua viimeisetkin joulukoristeet pois. Suurimman osan keräsin pöydiltä jo loppiaisena, mutta aika paljon noita koristeita vielä jäi. Myös jouluverhot saivat olla eiliseen asti. Mutta nyt on punaiset poissa, ja tilalla ihanaa vaaleutta! Sypressit ovat vielä hyväkuntoisia, joten saavat olla. 

Meillä on sisällä niin lämmintä, että tulppaanit kestävän vain pari päivää. Nämä olivat toissapäivänä vielä ihan nupussaan, nyt ovat jo apposen auki.

Saa nähdä kauanko tämä asetelma saa olla kissalta rauhassa...

Norsu vahtii peliohjaimia.

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Saa joulu vielä olla

Meidän huushollissa joulu saa vielä olla. En ole kertaakaan purkanut joulukoristeita pois ennen loppiaista, enkä aina vielä loppiaisenakaan. Tänä vuonna loppiainen osuu perjantaiksi, enkä ihmettele yhtään, vaikka joulukuusi vietäisiin pois vasta ensi viikon sunnuntaina. 

Tänä vuonna joulusta ei tullut kovin monia ylimääräisiä vapaapäiviä ja se kyllä näkyy kotimme joulukoristelussa. Kun käy töissä viitenä päivänä viikossa, niin siinä on vain se pieni tietty aika mitä sitä kotia ehtii laittaa jouluiseksi, koska ne ruoanlaitot, perussiivoukset ja pyykinpesut, kaupassakäynnit ja lasten kanssa olemiset menevät aina sen kodin laittamisen edelle. Jos eivät menisi, nämä pallukat olisivat roikkumassa maljakkoon kerätyissä havunoksissa:-) Mutta tänä jouluna sain aikaiseksi vain yhden maljakkoasetelman havuista, ja tämä toinen jäi ajatuksen asteelle. Mutta jos sitä ensi jouluna sitten...
Noita joulupalloja olen hankkinut Pentikiltä, Stockmannilta sekä Kaunis Pieni Elämä Shopista (nuo suurimmat kävyt).

En minä vaan raaski vielä viedä kuusta pois!

Sitä ehtii taas viettää kymmeniä jouluttomia viikkoja tänä vuonna, niin mikäs kiire sitä nyt on joulua purkaa.

Saa Englannista tuotu joulupukkikin ihastella olohuonenäkymiä, eikä tarvi koko vuotta pahvilaatikossa kököttää;-)

Melkein parasta joulussa: Julia-suklaat! Oisko meillä jo kolmas paketti menossa. Vihreitä Kuulia syödään myös, mutta siinä ne joulukarkit sitten onkin.