keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Jouluvalmisteluja

Aika monissa englantilaisissa askartelu- ja ristipistolehdessä on jo ollut jouluisia juttuja. Sorruin ostamaan Papercraft Inspirations -lehden. Lehdessä oli kaupan päälle Forever Friends -karhuja ja muita koristeita joulukortteja varten.  

Tämmöisiä sain aikaiseksi. Kun ei ole pitkään aikaan kortteillut, niin näiden tekoon meni lähes puoli tuntia... Nyt kun niitä katselee, en voi kuin ihmetellä, mihin se aika hurahti, mutta puoli tuntia näihin meni!

Mulla on ollut blogi puolisentoista vuotta, eikä koko blogin historiassa ole ollut yhtä surkeaa päivityskuukautta kuin tämä syyskuu. Vaivaiset kolme postausta toistaiseksi, eikä vauhti näytä ainakaan kiihtyvän.

Olen kutonut kaulaliinaa jonkin verran, joten kukapa tietää, vaikka seuraavassa postauksessa näkyisi tuo kaulaliina. Sitten joskus kolmen viikon päästä... 

maanantai 12. syyskuuta 2011

Eurolla soraa

Viime lauantaina NCC Roadsin toimipisteissä oli tempaus, jossa myytiin hiekkaa ja soraa eurolla. Sai siis halutessaan mennä vaikka peräkärryn kanssa ja satsi maksoi euron. Me ei haettu ihan peräkärryllistä, vaan vähemmän.

Kaksivuotias halusi tietysti auttaa. Olisiko tässä lapiossa yksi pieni kivenmurikka ;-) Sen tyttö toi varovasti autolle, ja taas toista pikkukiveä hakemaan!

Tässä näin, meidän euron satsi. Olisiko ollut sellaiset 3-4 kottikärryllistä mitä eurolla tuotiin.

Tämän verran sitä eurolla saatiin. Tämä on meidän pihan ongelmakohta. Keskeisellä paikalla oleva ryteikkö, joka toivottavasti jo ensi kesänä on vähän eri näköinen. Multaa tuossa on neljä säkillistä. Isot kivet on haettu oman pihan perältä, jossa niitä on vielä vaikka kuinka. Pienten kivien ja mullan alla on puutarhakangasta, jonka pitäisi estää rikkaruohojen kasvu. Mitä tuota on vähän tänä kesänä kokeiltu, hyvin toimii.
Odotan innolla ensi kevättä, niin pääsee istuttamaan tähän monivuotisia! Tuo lankunpätkä tuolla odottaa kesäkukkia, ruukkuja, joissa on kaikenlaisia ihanuuksia... Ja onpa tässä odottamista, nyt on vasta syyskuu. 

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Syksyistä sunnuntaityyliä

Tänään käytiin Kaunisnurmen museokorttelissa syysmarkkinoilla ja kotimatkalla poikettiin vielä joen rannassa. 

Takki Marks & Spencer, housut Kapp Ahl, kengät Prisma.

Takki Marks & Spencer, housut ja polvisukat H&M, kengät Prisma.