keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Yläkerrassa tapahtuu

Syksyllä tulee yhdeksän vuotta täyteen tässä kodissa. Kun alakerrassa tuntui, että seinät alkavat tulla vastaan, ei auttanut kuin levitä yläkertaan. Eli tuohon tuossa kuvassa. Se oli vielä kuukausi sitten kylmä ja nuhjuinen puruvintti, mutta pian siellä näyttää toisenlaiselta. Paneelit on jo seinillä, sähkötöitäkin vähän tehty, mutta lattia on vielä aivan vaiheessa. Josko se loppuviikkoon mennessä näyttäisi jo vähän toisenlaiselta.

Tässä meidän talomme yläkerran vanha puoli. Se on ollut viimeiset vuodet varastona, paitsi ei ole enää, sillä kuukausi sitten vintti tyhjennettiin (mikä operaatio!). Toivottavasti jo ensi viikonloppuna pääsen maalipensselin kanssa heilumaan. Tulee tännekin vähän eri näköistä. Miten nyt nuo raksamiehet saavat oman osansa tehtyä.

Tähän näin: portaat. Tuohon kun puhkaisee reiän (melkein on jo puhkaistu) niin pääsee meidän keittiöön. Kyseisestä kohdasta oli purettava vanha leivinuuni, mutta se oli jo tullut tiensä päähän, eikä meillä ollut sille enää vuosiin mitään käyttöä.
Mulla on ollut viimeiset kaksi kuukautta ihan täydellistä blogihiljaisuutta. Kai se johtuu tuosta pimeästä vuodenajasta... nyt alkaa aurinko jo vähän paistamaan, ja kun kotonakin remontti edistyy, niin eiköhän taas kohta ole enemmän päiviteltävää.
Toinen syy blogihiljaisuuteen on Instagram (ja Pinterest, kai myös). Olen ihan hurahtanut tuohon Instaan, ja kun vielä Pinterestiäkin päivittää, niin ei ihme, ettei ole blogiin aika riittänyt. Mutta jospa sitä tässä keväällä yrittäisi parantaa tapansa. Saa nähdä, onko enää lukijoitakaan jäljellä!