tiistai 12. helmikuuta 2013

Lontoon tunnelmia

En ole tainnut vähään aikaan mainostaakaan, että tykkään Lontoosta ja Englannista tosi paljon. Hauskaa nettihupia onkin tutkia sikäläisten kiinteistönvälittäjien esittelemiä asuntoja ja niiden sisustuksia. Tänään löysin tällaisen ihanuuden, jossa mielestäni yhdistyvät mainiosti skandinaavinen raikkaus ja englantilaiset möhköhuonekalut.
Aivan ihana lopputulos joka huoneessa, eikä tässä edes vielä ole niitä kaikkia huoneita. Tuo kokolattiamatto se varmaan on, mikä antaa sen viimeisen silauksen, vai mitä ;)
Kuvat: Foxtons

Jotain tarttis tehrä

Meidän autotallissa kököttää tällainen vanha seinäkaappi. Pienet laatikot on ties missä, mutta ei ainakaan siellä autotallissa. Tämä on edellisten tai ehkä jopa sitä edellisten asukkaiden jäljiltä.

Ihan nasevan oloinen tuo on, mutta kaipaa kunnostusta.

Meinasin ryhtyä jo viime kesänä maalailemaan, mutta homma hyytyi siihen, että en keksinyt mihin tämän sisällä laittaisin. Seinällehän tuo olisi kiinnitettavä. Toinen ongelma on nuo pienet lokerot. Ehkä ne voisi maalata ja laittaa sellaisiksi avolokeroiksi... Tiedä sitten.

Kulmatkin on sopivasti pyöreet! Olishan tämä ihan veikeä, mutta saa ny nähdä löytyykö tuunausintoa tai paikkaa, minne tän laittaa.

Kevätpuseroita

Tänään tuli Hennesin paketti. Tilasin tytöille arkipuseroita, farkkuja sekä Kitty-uimapuvun. Ne toiset farkut ja Kitty-uikkarit jäivät kuvaamatta, mutta kaikki muut nettilöydöt on tässä.

Pitkähihaisia ja lyhythihaisia... Äkkiäkös se kevät tulee! 

Molemmille jotain. 

sunnuntai 10. helmikuuta 2013