tiistai 29. tammikuuta 2013

Pääsiäiskortit, osa 1.

Nyt niitä on sitten tehty, nimittäin ensimmäinen satsi pääsiäiskortteja. Kokeilin askartelua pikkuväen ollessa hereillä ja onnistuihan tuo. Siihen tosin vaadittiin sitä, että puolet pöydästä ja 2/3 askartelutarvikkeista oli pikkuväelle, ja minä sitten väkersin kortteja siinä pöydän nurkassa. Tytöt jaksoivat ehkä puoli tuntia, mulla meni näissä korteissa kaksi ja puoli tuntia. Eilen kortteiltiin.

Puput Tiimarista, kaksi arkkia. Tarratyynyjä pari kerrosta per pupu. Korttimatskut joululahja mieheltä, oli ostanut ne Sinellistä. Myös pinkit ruusut samasta paikasta ja ostajakin sama. Pitsit omista kokoelmista, Tildaakin joukossa.

Ja nuo sydämet taitaa olla Tiimarista. Siis vähän joka paikasta jotain.

Näytin näitä työkaverille, joka totesi, että ihan nättejä, ja hänkin tekisi mielellään, mutta raaskiiko niitä sitten antaa pois!

Jos sitä nyt yrittäisi. Onhan niistä varmaan iloa toisille, kun on ollut iloa itsellekin:)

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Täällä ollaan!

Jopas on vierähtänyt aikaa edellisestä postauksesta. Joulun tietämillä kone temppuili useamman viikon, ja bloggauksesta ei tullut mitään. Vihdoin sitten Sonera lähetti miehensä korjaamaan vikaa. Korjausmies kävi mittailemassa ja ilmoitti puhelimitse, että kaikki ok. Eipä ihme, nääs hän oli käynyt mittailemassa naapurin talolla...  Meillä kun on talon numero merkattu vain postilaatikkoon, roskapöntttöön ja talon nurkkaan. Helpostihan sitä erehtyy. Sitten saimme vihdoin KYMP:in miehen talon taakse hankeen ahkeroimaan, ja jo alkoi netti toimia. Tähän episodiin kului kaikkineen kolme viikkoa ja risat.
Noiden viikkojen aikana ehdin muun muassa hankkia meille olkkariin uuden astiakaapin, joka näkyy tässä kuvassa tuossa oikealla. Olen siitä niiiiin iloinen! Hobby Hallin löytöjä. Se tuotiin kotiinkuljetuksena, ja sen ison paketin meille tuonut Itellan mies juuttui autoineen pihalla hankeen... No, kyllä hänet sieltä ylös saatiin!
Ja tässä edustalla näkyy pieni matto, jonka sain äidiltäni joululahjaksi. Samalainen olisi myös isompana, ja jonkin verran poltteisi hankkia tuollainen matto olkkariin, kun ei se maksa kuin 82 euroa...

Tässä kutomiani pikkuriepuja. Nuo vihreät valmistuivat jo viime kesänä, mutta sain ne pääteltyä vasta tänään. Tuo aniliininpunainen on tämän vuoden tuotoksia. Sain sen kudottoa tänään ja päättelin saman tien.

Aniliininpunainen on kudottu Novitan Bambusta. Ihastuin tuohon lankaan Prismassa ja ostin heti kolme kerää. Pitä kutoa vielä parit keittiörievut. On keväällä sitten keittiössä väriä.