maanantai 22. lokakuuta 2012

maanantai 8. lokakuuta 2012

Limukokeiluja

Piipahdin eilen Punnitse & Säästä -myymälässä Veturissa ja sieltä tarttui matkaan nämä kaksi putelia, Rose Lemonade sekä tuo toinen purnukka, joka kyljessä lukee Dandelion & Burdock.
Nyt täytyy tunnustaa, että kuulin tuon burdock-sanan ensimmäistä kertaa ja oli pakko katsoa sanakirjasta, mitä se meinaa suomeksi. No, sehän on takiainen!
En ole vielä maistanut kumpaakaan, enkä oikein tiedä, mitä pitäisi odottaa voikukka-takiais-limonadilta;) Kerron sitten, jahka saan maistettua.
Punnitse & Säästä on kai jonkinlainen ketju, jonka myymälöitä on siellä täällä. Tämä on mulle uusi tuttavuus, en ole ennen Veturin myymälää käynyt missään näissä liikkeissä. Siellä on myynnissä lähinnä naposteltavaa ja erilaisia jauhoja ja pastoja, enemmän suolaista kuin makeaa, ja lisäksi sitten erilaisia tervehenkisiä juomia, kuten nyt nämä ostamani juomat tässä.
Tuo oikealla pilkottava valkoinen, sinisin kukin koristeltu rasia on löytö toiseksi edelliseltä Helsingin reissultani. Ostin tuon Stockmannilta ja siinä on pipareita. Kävin Stockalla taas viikko sitten ja huomasin, että siellä on noita samoja purkkeja myös korkeina, mutta maltoin mieleni. Yksi riittää, vaikka kovin nätti onkin!
Nyt mun Helsingin matkoille tulee vähän taukoa. Olen käynyt siellä kesän jälkeen kolme kertaa syystä että kävin siellä hammaslääkäriasema Dentalla laserpaikkauksessa, ensin tutkimuksessa ja kahdesti hoidoissa, mutta nyt ei ole tarvetta käydä. Se ei ole järin paljon kalliimpaa mitä perinteinen paikkauskaan, mutta monin verroin kivuttomampaa ja kaikin puolin tärinätöntä. Voin suositella, ketä tämän tyyppiset hoidot kiinnostavat.
Denta on ihan siinä ydinkeskustassa, reilut sata metriä Stockalta liiketalon viidennessä kerroksessa.